torstai 20. tammikuuta 2011

Työssäoppimista... ;)

 Nyt olis työssäoppimisen vuoro ja sen suoritan seurakunnalla. Kiertelen seurakuntamme alueen muutamissa eri päivä- ja perhekerhoissa viikon eri päivinä. Lisäksi yhtenä päivänä ja kahtena iltapäivänä suunnittelen askarteluja ja ohjelmaa kerhoihin.
 Ensimmäinen viikko meni lähinnä tutustuen paikkoihin ja ihmisiin. Toinen viikko on lähtenyt hyvin käyntiin ja suoritin jo yhden askartelun suunnittelun ja ohjauksenki. Askarreltiin lumiukkoja perhekerhossa, jossa äidit saivat yhdessä lasten kanssa valmistaa lumiukon kartongista, silkkipaperista, leikkaamalla ja liimalla. Lumiukoista tuli todella hienoja, harmi vaan, että kuvia ei ole kun malleista.






 Lisäksi esitettiin toive, että ensi kerraksi samaan perhekerhoon valmistelisin vaikka tuunauksesta jotain keskustelua ja jos olisi jotain mallejakin mukaan ja ihan vaikka kirjoja... No niitähän täältä löytyy ja hain vähän lisää vielä kirjastostakin :) Ens viikolla näkee kuin kävi...

 Yksi perhekerho taas esitti toiveen, että  jos suunnittelisin askartelun heille ensi viikoksi, mutta sama lumiukko käy myös sinne. Lisäksi oli toive, että koristelisin heidän "kirjakassin", kassi on siis sellanen, jonka jokainen saa vuorollaa ottaa lainaksi kotiin ja siellä on muutama kirja sisällä :)

Ei kommentteja: